Mød mig

Med mere end 20 års erfaring fra medie-, kommunikations- og reklamebranchen leverer jeg rådgivning og kreative løsninger på seniorniveau til juniorpriser – fordi jeg ikke skal drive et stort, designerindrettet bureau på en guldrandet adresse.

Fra strategien for dit brand og kommunikationen af det til kreative kampagner og engagerende content til web og SoMe – en løsning fra mig har altid fokus på at finde ind til kernen i dit brand og bringe dig i kontakt med eksisterende og potentielle kunder.

Jeg har arbejdet med målgruppeorienteret kommunikation og koncepter hele min karriere – som redaktør på flere af landets største magasinbrands og som rådgiver på flere velrenommerede kommunikationsbureauer.  Og så er jeg en vaskeægte ordnørd.

Jeg er desuden del af et kreativt kollektiv med AD’ere, fotograf, videograf, website- og webshopbygger, samt SEO- og Adword-eksperter. Det er alle erfarne folk, som jeg har løst flere opgaver med, og vi arbejder godt og stabilt sammen. Det er din garanti for et team, der kan levere på opgaven fra første dag.

Vil du tjekke min LinkedIn? Klik her!