Sådan booster jeg dit brand

BRAND- & KOMMUNIKATIONSSTRATEGI
Dit brand er andet og mere end et produkt og et logo. Det er hele det univers, der omgiver produktet. Det er de mennesker, dine kunder møder. Det er det sprog, du bruger, når du taler med dine kunder. Og det er den følelse, folk får indeni, når de møder dit produkt. Alle de facetter bliver styret af kerneværdierne i din virksomhed – og i det, du sælger. Jeg hjælper dig med at udvikle en strategi, der lægger linjen for, hvor dit produkt hører til i markedet, og hvordan du kommunikerer det.

KONCEPTER & KAMPAGNER
Nogle gange er den bedste måde at kommunikere dit produkt eller dine budskaber på en kreativ kampagne, der skaber opmærksomhed her og nu. Andre gange er det et onlineunivers eller et andet langvarigt koncept, der skaber samtale og interaktion med dine kunder. Jeg hjælper dig med at udvikle skøre, underfundige, holdbare ideer, der giver resultater, og sammen med et team af erfarne kreative får jeg tingene til at ske.

BRAND VOICE CONSULTANCY
De fleste virksomheder husker at få udarbejdet en grafisk identitet; logo, design til website, farver, typografier, skabeloner til trykt materiale og alt det andet, der skal se godt ud. Men ved du, at ordene og sproget er en lige så stor del af, hvordan eksisterende og potentielle kunder opfatter din virksomhed? Jeg hjælper med at udvikle en gennemarbejdet brand voice, der afspejler virksomhedens kerneværdier, og skriver de tekster, der sikrer, at kunderne møder det samme sprog på alle jeres tekstbaserede touchpoints.

CONTENT CREATION
Inaktive websites, ufokuserede Instagramfeeds, forældede Facebooksider. Den går ikke længere. Dine onlineplatforme er en essentiel del af din brandkommunikation og her, du interagerer med kunderne. Det er også ofte her, nye kunder møder dit brand for første gang, og derfor er det essentielt, at du er aktiv, fokuseret og aktuel i din tilstedeværelse. Jeg hjælper dig med at udvikle en SoMe-strategi, der spiller sammen med din kommunikationsstrategi, og udvikler sammen med mit team kreativt, spændende og brugbart content til dine platforme.

Top of the world